Скільки б жінки не твердили про те, що їм потрібні сильні, мужні, пробивні чоловіки, вся їхня поведінка найчастіше спрямована на те, щоб послабити чоловіка, або користуватися його слабкістю. Коли жінка говорить про те, що чоловік має бути сильним, вона зазвичай розраховує на те, що їй вдасться використати цю силу на свою користь.

Однак сильним чоловіком користуватися не вийде, завдяки чому жінки вміло підміняють поняття, змішуючи тепле з м’яким – будь сміливим, але покірним, цілеспрямованим, але передбачуваним, наполегливим, але поступливим. Але коли чоловік є сильним по-справжньому, жінкам це не подобається, хоча вони у будь-якому випадку хочуть бути поряд саме з ним.

Спроби жінки послабити сильного чоловіка зазвичай пов’язані із пошуком так званої зони комфорту, про неї читайте тут https://mad-cars.com.ua/. Дама хоче захопити владу над сильним чоловіком, вона хоче прив’язати його до себе, почати користуватися ним. Але якщо у неї все це виходить, то чоловіки перестає бути сильним, а отже жінці він стає нецікавим.

Жінки завжди ненавиділи сильних чоловіків за три прості речі

  1. Доводиться намагатися.

Жінки часто кажуть, що сильні чоловіки у суспільстві перевелися. Однак мало хто з цих жінок говорить про те, що вони готові зробити заради сильного чоловіка. Багато жінок сидять і чекають, поки сильний чоловік з’явиться в їхньому житті сам по собі, та ще й почне їх добиватися з шаленою силою.

Ну а якщо ніхто домагатися жінку не має наміру, що властиве саме сильному чоловікові, дама відразу починає його критикувати, називати мужланом, козлом і так далі. Але що б вона не говорила, як би вона не намагалася спровокувати сильного чоловіка, поведеться на це тільки слабкий і залежний, ну а за увагу сильного доведеться боротися.

Будь-який сильний чоловік оцінює жінку за тими вчинками, які вона робить у його бік. Якщо жінка поводиться пристойно, виявляє ініціативу, вкладається у стосунки, то це завжди припадає до душі мудрому та сильному чоловікові. Ну а якщо жінка тільки й робить, що критикує і стимулює, то повестися на це може тільки підкаблучник.

  1. Він може піти.

Сильний чоловік ніколи не тримається за жінку, адже і без неї є повноцінною особистістю. Це означає, що сильний чоловік може будь-якої миті жінку покинути, якщо вона почне поводитися неналежно, зробить недозволений вчинок або перестане виконувати ту функцію, яка на неї була покладена.

На сильного чоловіка завжди претендують якісь жінки, а це означає, що він не завжди перебуватиме у стосунках або у шлюбі з однією дамою тільки тому, що ніхто інший не хоче з ним бути. Тільки слабким чоловікам властиво будь-що триматися за жінку, виправдовуючи це абстрактами почуттями.

Але саме за небажання підкорятися емоціям жінки та ненавидять сильних чоловіків. Адже тим чоловіком, який залежить від емоцій, пристрасті, страху, набагато простіше керувати, набагато легше тримати його при собі, не витрачаючи для цього майже жодних зусиль.

Слабкий чоловік може чекати жінку, що пішла назад, чого не можна сказати про сильного, який ніколи не повернеться до колишньої, і вже тим більше він ніколи не прийме її, якщо вона вирішить до нього повернутися.

  1. Сісти на шию не вийде.

Жінка не вдасться сісти на шию сильному чоловікові, звісити ніжки і просто користуватися тим, що вона має статус його дружини. Це означає, що у тривалих стосунках із сильним чоловіком жінці доведеться працювати нарівні з ним, їй ніхто не дозволить жити у своє задоволення та думати лише про свої хотілки.

Жінки завжди ненавиділи сильних чоловіків за три прості речі

Жінкам це звичайно ж не подобається, адже багато хто з них думають, що в житті їм необхідно і достатньо лише знайти ресурсного чоловіка, прив’язати його до себе, а далі кататися як сир в олії. Звичайно зі слабким чоловіком, який готовий обожнювати жінку просто за те, що вона є, це може “прокатити”, але з сильним, на жаль, такої халяви не буде.

Жінки постійно чекають на подарунки, хороше ставлення, поблажок від чоловіка. Однак дати все це “за просто так” зможе лише слабкий та залежний. Але сильний чоловік, якщо у нього немає підстав щось давати жінці, робити цього просто не буде.

Саме тому жінки часто так безсторонньо відгукуються про чоловіків, які насправді є сильними. Зате жінки часто захоплюються вчинками слабких чоловіків. Хоча, зрештою, майже кожна жінка мріє про сильного чоловіка, який поводився б як слабкий, через це і народжується ненависть, що межує із захопленням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *