Думаєте, що усі жінки мають шанс на успішний шлюб? Якщо жінка приваблива, розумна і має добру роботу, то неодмінно пощастить? Насправді це не має значення, якщо вона знаходиться в одній із трьох категорій жінок, на яких чоловіки ніколи не одружуються.

Причина не у відсутності чоловіків поряд. Так, дівчина може бути успішною та незалежною, але їй все одно важко завести довгострокові та стабільні стосунки.

Сьогодні ми з блогом https://mir-chasov.ks.ua/ розповідаємо вам, що робить жінок нареченими, а що залишає їх на полі битви у боротьбі за серце чоловіка на довгі роки.

3 ознаки жінки, яка ніколи не вийде заміж. Жінки, які не приваблюють чоловіків

Спочатку розглянемо третю категорію. Самостійні жінки. Вони надзвичайно самостійні. Так, чоловіки, звичайно, люблять сильних та незалежних жінок, але лише до певної міри.

Якщо ви занадто завзято демонструєте свою самостійність, ніби і не потребуєте чоловіка, то швидше відлякаєте потенційного нареченого. Чоловіки хочуть почуватися потрібними, тому прямі натяки на те, що вас не цікавить його допомога чи думка посилять перспективи шлюбу.

Жіночність – це не тільки зовнішня крихкість, але і вміння виявляти свою слабкість. Звичайно, потрібно бути самостійною та незалежною, але іноді потрібно дати шанс чоловікові виявити свою сутність захисника. Це не означає, що потрібно вічно чекати на допомогу, але можна почекати, щоб дати чоловікові шанс проявитися.

Далі перейдемо до другої категорії. Це нудні жінки. Проблема в тому, що нудна жінка рідко усвідомлює себе такою. Це не лише відсутність інтересів чи можливості спілкуватися на різні теми. Це і тупість, і неприємні звички, і відсутність стилю, і нездатність бути емоційним та щирим у стосунках. Якщо у вас немає особистісних якостей, які приваблюють чоловіків, як ви можете розраховувати на шлюб?

Якщо ви хочете, щоб чоловіки розглядали вас як супутницю до останнього дня, ви повинні бути цікавою та емоційно сильною особистістю, і не нудною.

І, нарешті, перша категорія: надто вимоглива. Це повальний жах останнього часу. Звичайно, ви можете знати, чого ви хочете і не жертвувати своїми принципами заради чоловіка. Але, якщо ви потребуєте стосунків тільки на своїх умовах і принципово не йдете на компроміс із партнером, то, на жаль, шанси на шлюб досить малі.

3 ознаки жінки, яка ніколи не вийде заміж. Жінки, які не приваблюють чоловіків

Будь-які вимоги вітаються, але виключно адекватні самій жінці

Якщо вона постійно вимагає від чоловіка дорогих подарунків, поїздок, розваг, але сама не дає нічого, вона залишиться ні з чим.

Щоб шлюб був довгим та успішним, жінці потрібно вчитися знаходити компроміси, переконливо висловлювати свої бажання суворо без крайнощів та знаходити способи вирішувати проблеми разом.

Більшість причин, через які жінки залишаються без стосунків із гідним чоловіком довгий час, завжди криються в них самих.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *