Аромат, що походить від жінки, здатний одурманити чоловіків. Правильно підібраний парфум – це чудова інвестиція у створення чарівної цибулі, впевненість у собі та своїй чарівності. Однак, трапляється так, що ви знайшли «свій» аромат, але він швидко випаровується, не є стійким. Не варто в цьому випадку відразу у всьому звинувачувати виробника парфуму, можливо справа не в його якості, а у вас самих.

Розглянемо основні помилки, які допускаються жінками при нанесенні на шкіру духів, щоб унеможливити їх надалі.

5 причин чому твій парфум тримається лише кілька годин

Недостатньо сильний аромат

Слід враховувати те що, що концентрація парфуму впливає тривалість його дії. Якщо ви купили парфуми, то в них концентрація аромату становить 20-30%, у парфумерній воді – 10-14%, а у туалетній рідко дотягує до 10%.

Таким чином, не заощаджуйте на покупці парфуму, якщо бажаєте відчувати на собі протягом усього дня приємний аромат.

Підбирайте парфум для своєї шкіри

Один і той же аромат по-різному розкривається на кожній шкірі. На жирній шкірі він розкривається значно сильніше, ніж сухий. Підвищити стійкість парфумів на сухій шкірі можна за допомогою втирання на окремі ділянки вазеліну з подальшим нанесенням на нього аромату. Однак необхідно використовувати вазелін без віддушки.

Правильно наносите аромат

Від правильного нанесення аромату залежить тривалість його збереження. Багато наносять духи безпосередньо на шкіру, чим сприяють появі на ній жовтих плям. Правильно наносити аромат, розпорошуючи його на відстані 15 см від себе, а потім «входити» в ароматну хмару, що утворилася.

5 причин чому твій парфум тримається лише кілька годин

Розпорошувати парфум слід на певні частини тіла

Ідеальними частинами тіла для нанесення парфуму є теплі ділянки: зап’ястя, шия, згини рук, віскі, зона декольте. Ділянки, де пульсує шкіра, сприяють розкриттю аромату.

А ось у зону пахв категорично заборонено розпорошувати парфум, щоб не викликати створення неприємного запаху.

Важливо час нанесення аромату

Слід наносити парфум на чисте тіло відразу після прийняття душу. Пори шкіри розширені, здатні максимально ввібрати та розкрити аромат. Парфумери радять жінкам купувати парфуми та гель для душу однієї серії, щоб посилити та продовжити дію аромату.

Щоб улюблений аромат радував вас і супроводжував цілий день, правильно наносите його на себе, керуючись порадами експертів парфумерії.

1 коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *