Сьогодні для отримання гарного та виразного погляду дівчата звертаються до фахівців, які нарощують вії. Це швидка та безболісна процедура. Догляд за нарощеними віями – важлива процедура, адже від цього залежить якість та термін носіння. У салоні майстер обов’язково повторює клієнту правила та корисні рекомендації щодо догляду. Після нарощування вій болять очі, що робити можете дізнатися тут https://majestic.org.ua/pislya-naroshhuvannya-vij-bolyat-ochi-shho-robiti/.

Що робити?

Після нарощування вій важливо дотримуватися правил догляду. Є кілька заборон, які допомагають продовжити носіння вій. Корисні рекомендації дозволять запобігти передчасному випаданню та зберегти їх в акуратному та природному вигляді на тривалий час.

Відразу після процедури

Для збереження початкового виду нарощених вій протягом усього періоду їх носіння потрібно забезпечити правильний догляд. Якщо після процедури буде використовуватися мінімальна кількість косметики, збільшиться термін носіння штучних пасм волосків.

При неправильному або рідкісному догляді вії можуть почати скручуватися, переплітатися між собою, випадати, та й загалом виглядати неохайно та непривабливо. Уникнути таких прикрощів можна при виконанні правил необхідного догляду за нарощеними віями.

Дуже важливо в перший день після процедури нарощування забезпечити належний догляд. Протягом першої доби існують деякі заборони, які важливо дотримуватись, щоб не зіпсувати зовнішній вигляд вій.

Чого не варто робити:

Пирнати у воду. Під час стрибка у воду тиск на ще невисокий клей буде дуже сильним – частина нарощених вій може відклеїтись або деформуватись.

Тримати закритими очі протягом 20 хвилин після закінчення процедури. Цього робити не варто, оскільки клей, який використовує майстер, має добре просохнути.

Користуватися декоративною тушшю для вій. Якщо наносити на приклеєні прядки косметику, потім видаляти її, це може призвести до відклеювання вій, відповідно, коротким терміном носіння.

Контактувати із водою. Не можна вмиватися, відвідувати лазню, сауну чи басейн у перші 24 години після процедури. Це необхідно для того, щоб клей повністю застиг, а вода може завадити цьому.

Купатися у солоній воді. Сольовий розчин негативно позначається на застиганні клею.

Незважаючи на те, що заборонені деякі маніпуляції, коли клієнт повернеться додому, потрібно акуратно розчесати вії, використовуючи чистий пензлик від туші або спеціальну щіточку з натуральною щетиною. Це потрібно робити акуратно, без тиску, дотримуючись напряму росту волосків на верхньому столітті.

Після розчісування вій вдасться виявити можливі помилки і вади, допущені майстром, наприклад, нерівний відступ від краю століття, склеєні між собою волоски. Якщо клієнт виявить такі недоліки, він може відразу звернутися в салон і виправити їх у той же день.

Нарощування вій: заборони після проведення процедури

Згодом після нарощування

Після того, як клієнт записався на прийом, і майстер вплинув на нарощування вій, слід відразу перебудувати догляд і дотримуватися базових рекомендацій. Перші дві доби після нарощування визначають, скільки часу клієнтка проходить із гарними віями.

Клей продовжує висихати ще кілька днів після нарощування, тому важливо бути особливо обережним, щоб штучні вії не склеювалися між собою і не відпадали. У цей час не можна торкатися очей без необхідності і терти їх, мочити вії, проводити будь-які процедури для обличчя.

Категорично не можна:

Використовувати косметику, у складі якої містяться олії. Будь-які жирні речовини здатні зруйнувати клей, тому після їх застосування вії можуть просто відклеїтися. Необхідно бути готовим до того, що, можливо, доведеться замінити улюблений крем для повік або засіб для зняття макіяжу.

Користуватись щипчиками для завивки. Щоб отримати спокусливий вигин, клієнт може попросити майстра під час нарощування підібрати вії потрібної форми та довжини.

Втикатися у подушку під час сну. Таке становище особи може стати причиною того, що вії будуть заломлені, а відновити їхню колишню форму буде досить важко. Крім цього, така неприємність негативно впливає на стан штучних волосків та тривалість носіння.

Для зниження впливу зовнішніх факторів на вії, майстер у салоні запропонує спеціальний засіб із захисними властивостями. Так догляд за віями буде ще легшим і комфортнішим.

Правила щоденного догляду будинку після нарощування

Для всіх клієнток після нарощування вій, майстер вказує загальні рекомендаційні поради. Вони не залежать від того, якої довжини та якого обсягу було зроблено вії.

Після процедури нарощування важливо дотримуватись правил:

Обов’язково потрібно приділити увагу пози сну. При лежанні на боці або спині вдасться не торкатися подушки обличчям, тим самим вії не зазнають механічного впливу.

Важливо читати склад засобів, що застосовуються у щоденному макіяжі або під час догляду за шкірою обличчя. У них не повинні міститися агресивні компоненти та олії.

Необхідно щодня по лінії вік або на нарощені вії наносити косметичну олію, краще рицинова. Так вони не тільки стануть міцними, а й покращать їхній зовнішній стан.

Бажано тримати емоції під контролем і не піддаватися сльозам. Здавалося б, смішно, але солоні сльози та їх постійне витирання може призвести до того, що знизяться властивості клею, та й процедури нарощування загалом стане марною.

За дотримання всіх рекомендацій не виникне жодних труднощів. Вії виглядатимуть привабливо, а тривалість їх носіння суттєво збільшиться.

Корисні рекомендації

Перед тим, як записатися на процедуру нарощування вій, щоб отримати бажаний об’єм та довжину, уважно зважте всі переваги та недоліки такого рішення. Якщо ж плюсів виявилося більше, слід зважитися на нарощування вій, щоб погляд був красивим і виразним.

Існує кілька корисних порад, які слід брати до уваги для отримання очікуваного результату:

Необхідно серйозно підійти до вибору спеціаліста. В цьому випадку найбільш правильним рішенням буде ознайомлення з відгуками чи інформацією на сайті салону, де працює майстер. Клієнти завжди залишають свою думку про проведену процедуру, тому зробити вибір буде легшим.

Під час запису слід поцікавитися у майстра, які матеріали він буде використовувати під час процедури, а також про час, який вона забере.

Записуватися на прийом найкраще у вихідний день, ще за кілька днів до процедури, якщо є необхідність у наданні виразності очам у зв’язку з святом.

Очі повинні звикнути до штучних вій, щоб під час роботи чи урочистостей не відчувати дискомфорту. Як правило, звикати доводиться недовго – 1-2 дні.

Сьогодні в салонах пропонують різноманітні техніки нарощування вій. Перед тим, як майстер розпочне процедуру, потрібно обговорити з ним техніку. Наприклад, під час підготовки до свята, можна попросити зробити яскравіші вії.

Що стосується повсякденного макіяжу, рекомендується вибирати техніку, при якій ефект буде близьким до натуральних вій.

Не рекомендується нарощувати вії, якщо є захворювання очей, можливі алергічні реакції або оперативні втручання. Усі косметологічні маніпуляції у разі допускається лише після схвалення лікаря.

Нарощування вій – одна з найулюбленіших процедур серед представниць прекрасної статі. При регулярному зверненні в салон і дотриманні правил після проведення заходу носіння вій виявиться не тільки довгим, але і самі волоски будуть виглядати красивими, привабливими і акуратними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *